35 år med SOL-konserter på OD-dagen

Veldedighetskonsert: 1. november holdes årets SOL-konsert ved Greåker videregående skole. Komiteen består av Mina Wangberg (fra venstre), Aurora Fjeldly Brevik, komitéleder Marie Skagemo, Oda Nilsen, Liss Andrea Olsen og PR-ansvarlig Andrine Andersen. Selma Holmquist, også i komiteen, var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Veldedighetskonsert: 1. november holdes årets SOL-konsert ved Greåker videregående skole. Komiteen består av Mina Wangberg (fra venstre), Aurora Fjeldly Brevik, komitéleder Marie Skagemo, Oda Nilsen, Liss Andrea Olsen og PR-ansvarlig Andrine Andersen. Selma Holmquist, også i komiteen, var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Allerede i 1984 startet musikklinjen på Greåker videregående skole å holde solidaritetskonserter til inntekt for El Salvador. På OD-dagen 1. november er de klare igjen, for 35. året på rad.

DEL

– SOL-konserten er en årlig veldedighetskonsert vi holder i gymsalen her på skolen og overskuddet går til to skoler som vi driver i El Salvador, forteller leder for arrangementskomiteen, Marie Skagemo.

Som vanlig er det elevene ved skolens musikklinje som står for musikken denne kvelden.

– Det er den største konserten vi holder i løpet av året. Den viser også mye av mangfoldet og variasjonen vi har ved musikklinjen. Her kan de som melder seg framføre akkurat hva de vil, så det blir alt fra musikal til pop og forskjellige sjangere, sier Skagemo.

I fjor overvar cirka 400 publikummere konserten.

– Vi håper på noe lignende i år. Det vi får inn penger på er kakesalg, loddsalg og billetter og forhåpentligvis kan vi få inn en sum på rundt 50.000 kroner til skolene i El Salvador, sier hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken