Arrangerer Music Camp for mennesker med Williams' syndrom

SKAL PÅ TURNÉ: Kai Robert Johansen er en travel mann. Snart reiser han til USA, deretter Sri Lanka, India og Thailand.

SKAL PÅ TURNÉ: Kai Robert Johansen er en travel mann. Snart reiser han til USA, deretter Sri Lanka, India og Thailand. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag er det konsert på Quality.

DEL

Torsdag, fredag og lørdag denne uken arrangerer Kai Robert Johansen Music Camp for mennesker med Williams' syndrom i Lydmuren på Greåker.

Torsdag og fredag vil campen gå av stabelen klokken 14.00 og vare fram til klokken 20.00. Lørdag vil arrangementet vare fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

– Stor konsert på Quality-hotellet på Grålum med Ekkobandet fra Fredrikstad, Spilloppgjengen fra Sarpsborg og Williamsbandet fra Oslo på lørdag kl. 17.45 - kl. 18.45, skriver Johansen i en e-post til SA.

Radiogudstjeneste

Musikeren har nettopp kommet hjem fra turné. I Frankrike og Tyskland har sarpingen holdt trompetkonserter, og søndag 19. august spiller han i radiogudstjenesten til NRK P1. Opptaket er gjort under en festivalgudstjeneste på Sel i sommer. Med seg på tangenter har han kapellmester Odd Karlsen.

– Snart venter ny USA-turné, så Sri Lanka, India og Thailand. Jeg liker at det er full fart, det er bare å øve mye, meddeler Kai Robert Johansen. 

Artikkeltags