På 1980-tallet smeltet Halden-bandet mange pikehjerter med hits som «Santorini» og «Overloard». Og nå er gutta i Shatoo tilbake.

Sarping i bandet

Fra originalbestningen er fremdeles Dag Brandth og Calle Varfjell med, og i tillegg har Geir Bratland og sarpingen Per Aksel Lundgreen kommet med på laget.

– Det siste originalmedlemmet, Øyvind Haavik, bor i Nottingham i England og takket pent nei til å delta på comebacket av praktiske grunner, skriver Lundgreen i et presseskriv.

Ny singel

Den nye singelen «Nothing That I Wouldn’t Do» er A-listet på Radio Prime-stasjonene i Østfold, og singelen kommer i fysisk format denne uken. Den inneholder fem versjoner av «Nothing That I Wouldn’t Do», samt en 2013 remix av den gamle Shatoo-klassikeren «Dangertown». Her finner du singelen på Spotify.

– I disse dager jobber Shatoo på single nummer to til et nytt album, samtat vi øver til comebackkonserten på Festningen i Halden 21. juni, der vi spiller sammen med Sha-Boom, Christer Sandelin og The Show Must Go On, opplyser Lundgreen videre.

Hør «Nothing That I Wouldn't Do» og se videoen her: