Innrømmer konflikter mot slutten

showet i kiev: Wig Wams deltakelse i Eurovision Songcontest-finalen i Kiev i Ukraina i 2005, endte med en delt 9. plass med låten «In my dreams». (f.v) Trond «Teeny» Holter, Bernt «Flash» Jansen, Øistein «Sporty» Andersen og Åge Sten «Glam» Nilsen. FOTO: JARL MORTEN ANDRESEN

showet i kiev: Wig Wams deltakelse i Eurovision Songcontest-finalen i Kiev i Ukraina i 2005, endte med en delt 9. plass med låten «In my dreams». (f.v) Trond «Teeny» Holter, Bernt «Flash» Jansen, Øistein «Sporty» Andersen og Åge Sten «Glam» Nilsen. FOTO: JARL MORTEN ANDRESEN Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Tidligere Wig Wam-bassist, Bernt «Flash» Jansen mener Åge Sten Nilsen overdriver i sine uttalelser.

DEL

– Det er ikke slik jeg opplevde bruddet med Wig Wam. Vi var aldri uvenner, og det var ikke noe dramatikk knyttet til oppløsningen av bandet, sier Jansen til SA.

Åge Sten Nilsen ønsket ikke å navngi hvilke to tidligere Wig Wam-medlemmer som dro på turneen til Tyskland.

Men det kan Bernt Jansen bekrefte.

– Det var Trond Holter og jeg som dro med bandet «Jorn» på konsert i Tyskland. Vi hadde lyst til å gjøre noe annet enn Wig Wam, påpeker han og legger til at han kan uttale seg for både seg selv og Trond Holter.

– Men er det da riktig som Åge Sten Nilsen sier at det ødela for en del planer Wig Wam hadde på den tiden?

– Nei. Jeg tror ikke at de planene skjærte seg fordi vi dro. Det stemmer at vi hadde noen planer. Men de planene var veldig vage. Kanskje var de sterkere hos Åge.

– Så dere dolket ikke Åge Sten Nilsen i ryggen?

– Jeg tror vi fikk ut de siste dråpene av Wig Wam da vi ga ut den siste plata i 2012. Det var mye konflikter innad i bandet mot slutten. Men Åge følte seg sikkert såret, fastslår Bernt Jansen.

Artikkeltags