FÅRT-festivalen for åttende året på rad

Festivalklare: Veslemøy Lied, Kai Robert Johansen og Tore «Elvis» Kristiansen blir sentrale under FÅRT-festival i sentrum 2. juni.

Festivalklare: Veslemøy Lied, Kai Robert Johansen og Tore «Elvis» Kristiansen blir sentrale under FÅRT-festival i sentrum 2. juni. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er åttende året på rad Kai Robert Johansen arrangerer FÅRT («får e te»)-festivalen. I år holdes den på Restauranthjørnet i gågata, lørdag 2. juni.

DEL

Festivalen er med mennesker med bistandsbehov, som Kai Robert Johansen har dratt i gang.

De som skal være med i år fra Sarpsborg, er Tobias Karstensen og Spilloppgjengen, popbandet med mennesker med bistandsbehov som Kai Robert har drevet i 32 år nå i mai.

Fra Fredrikstad kommer Ekkobandet, og fra Oslo kommer Williamsbandet og Johann Lund Andersen.

Kai Robert forteller til Sarpsborg Arbeiderblad at både denne festivalen og alt det andre han gjør med sang og musikk for mennesker med bistandsbehov, betyr svært mye for ham.

– Det gjør meg godt å se disse flotte menneskene få utfolde seg og stråle på scenen med sin flotte sang og musikk, sier han

Med seg som støttespiller i Spilloppgjengen har Kai Robert med seg Odd Karlsen på tangenter.

Kai Robert ønsker også å rose foreningene som har stilt opp med støtte rundt denne festivalen, samt Sarpsborg kommune.

Æresborger av Sarpsborg, Leslee Hoyum Lane, bosatt i Rockford, Minneapolis i Minnesota, skal stå for den offisielle åpningen av FÅRT-Festivalen 2018.

Artikkeltags