Spiller opp for de trengende

Veldedighetskonsert: Siv Joensen (fra venstre), Kai Robert Johansen og Belinda Andersen stiller opp for trengende barnefamilier i Tune kirke 22. desember.

Veldedighetskonsert: Siv Joensen (fra venstre), Kai Robert Johansen og Belinda Andersen stiller opp for trengende barnefamilier i Tune kirke 22. desember. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag 22. desember får Kai Robert Johansen og datteren Camilla med seg en rekke venner og gjester til Tune kirke for å spille til inntekt for Frelsesarmeen.

DEL

– Alle pengene vi får inn går til Frelsesarmeens julegryte, som gis til trengende barn og barnefamilier. Pengene vi får inn skal dekke et helt år med veldedighetsarbeid, så pengene vi samler inn i julegrytene deles ikke bare ut til jul, forteller offiser Siv Joensen og dekan Belinda Andersen i Frelsesarmeen.

Kai Robert Johansen understreker at konserten er gratis, men at man kan gi ønsket beløp i gave til Frelsesarmeen.

– Her er det ingen mellomledd og absolutt alle som er innblandet rundt konserten stiller gratis. Det er faktisk sånn at alle artistene som blir spurt viser takknemlighet for at de får muligheten til å stille opp her. Det er veldig bra at så mange stiller, for dessverre så blir behovet for å hjelpe trengende i Sarpsborg bare større og større, sier Johansen.

Les også:

Artistene som stiller opp for Frelsesarmeens veldedighetsarbeid er Kai Robert og Camilla Johansen, Spilloppgjengen, Odd Karlsen og datteren Lotte, Jonas Groth, Carl Andreas Næss, Anette Lyche Brautaset, Johann Lund Andersen fra Williamsforeningen, Stian Joneid, Hilde Everløff, Eva Iselin Erichsen, Rockekoret og Jannicke Frølandshagen.

Artikkeltags