Kai Robert spilte opp for barna

Godt Besøkt: Cirka 100 barn og voksne var i Greåker musikkhus sist søndag, for å høre Kai Robert og Greåker musikkorps.foto: Privat

Godt Besøkt: Cirka 100 barn og voksne var i Greåker musikkhus sist søndag, for å høre Kai Robert og Greåker musikkorps.foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Sist søndag holdt Kai Robert Johansen og Greåker musikkorps konsert for de minste i Greåker musikkhus.

DEL

– Dette var en konsert som var rettet mot de små barna, og vi framførte en rekke kjente og kjære barnesanger som barna kunne. De sang av full hals og var topp engasjert, og det var tydelig at disse sangene blir sunget både i barnehager og skoler, opplyser Heidi Skau Hansen i Greåker Musikkorps.

 • Se Kai Roberts nye video:

   Kai Robert har gitt ut videoer til låtene «Gamle Nordsjøen», «Minner fra Island», «Når kastanjene blomstrer i Bygdø allé» og «Nordlandsnetter». Her kan du se sistnevnte, hvor han har med seg Greåker Mannskor og dirigent Hilde Everløff. Videoen er produsert av Arne Helge Jakobsen.

  Sammen framførte de blant annet sanger fra «Kaptein Sabeltann»- og «Dyrene i Hakkebakkeskogen»-universene.

  – Dette konseptet var et samarbeid mellom korpsets dirigent Geir Holm og Kai Robert, som de har framført rundt om i Norge for en del år siden. Slike konserter rettet direkte mot de små barna blir alltid godt mottatt, og barna er oppspilte og engasjerte i både musikken og sangene, forteller hun.

  Totalt så var det cirka 100 frammøtte barn og voksne.

  Artikkeltags