Kai Robert og Anette til Island

Til Island: Anette Lyche Brautaset og Kai Robert Johansen reiser på kirketurné på Island denne helgen. Bildet ble tatt i forbindelse med at de skulle på turné i USA i 2016.

Til Island: Anette Lyche Brautaset og Kai Robert Johansen reiser på kirketurné på Island denne helgen. Bildet ble tatt i forbindelse med at de skulle på turné i USA i 2016. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag 9. mars setter Kai Robert Johansen seg på Iceland Air til Keflavik på Reykjavik igjen. Med seg på turneen har han Anette Lyche Brautaset.

DEL

Da skal han nok engang gjøre en kirkekonsert-turné med sine egne- og andre komponisters salmer. I 2013 fikk Kai Robert platina-plate på Island for albumet «Hjemme i himmelen». Han skal samarbeide med den islandske organisten Hilmar Ørn på turneen, i tillegg har han med seg Sarpsborg-sangeren Anette Lyche Brautaset, som han også turnerte med i USA i 2016.

- Det blir min første tur til Island, og jeg føler meg privilegert som får være med på denne kirketurneen. Jeg skal synge norske folketoner og salmer fra lokale musikere - og jeg har valgt ut salmer av både Egil Hovland og vår egen Carl-Andreas Næss. Ekstra spennende blir det å jobbe med en dyktig kirkemusiker fra Island - det å sammen skulle skape et musikalsk uttrykk som formidler tekst og innhold på en god måte. Jeg skal synge på norsk, og da blir formidlingen gjennom musikken og kroppsspråket det viktigeste. En ekstra bonus på denne turen er selvsagt også å få oppleve natur og kultur på Island, sier Brautaset.

Artikkeltags