Ny ungdomskrim med Sarpsborg-tvillinger

Sarpsborg-krim: Langesund-forfatter Georg Ellefsen legger mye av handlingen i boken «Det magiske smykket» til Sarpsborg.

Sarpsborg-krim: Langesund-forfatter Georg Ellefsen legger mye av handlingen i boken «Det magiske smykket» til Sarpsborg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Georg Ellefsen fra Langesund ser igjen mot Sarpsborg i sin nye ungdomsroman.

DEL

Tvillingene fra Sarpsborg, samt deres søskenbarn, er igjen hovedpersonene i en ny spenningsroman av Georg Ellefsen som kommer 22. november.

Tvillingene Andreas og Elise dukket først opp i boken «Tyven tyven», som kom på Kempac Forlag i juli. Nå er Ellefsen klar med bok nummer to om Sarpsborg-tvillingene, som har fått tittelen «Det magiske smykket».

Denne gangen står et gammelt og forlatt hus i byens utkant sentralt i begivenhetene og boka har et historisk sus over seg. Ting som skjedde i Egypt under romertiden dukker nå opp til overflaten i Sarpsborg.

«De eventyrlystne ungdommene finner ting i det gamle huset som de tar med seg og det blir opptakten til dramatiske hendelser. Uforklarlige ting skjer og det er ikke bare dem som er ute etter de tingene de fjernet fra huset. En gammel professor bodde i det huset og det viser seg at han skjulte en hemmelighet. En forlokkende, men farlig og dødelig hemmelighet! Ungdommene blir, mot sin vilje, dratt inn i hendelser de så veldig gjerne skulle vært for uten. En mystisk kvinne og noen røffe forbrytere jakter på dem og dramatikken når sitt høydepunkt inne i det gamle «spøkelseshuset»», står det om boken i en pressemelding fra Kempac forlag.

Artikkeltags