Schavenius med i storsatsingen «All Together Now Norge»

I dommerpanelet: Malin Schavenius er en av hele 100 dommere i den nye TV Norge-satsingen «All Together Now Norge».

I dommerpanelet: Malin Schavenius er en av hele 100 dommere i den nye TV Norge-satsingen «All Together Now Norge».

Artikkelen er over 1 år gammel

På nyåret begynner musikkunderholdningsprogrammet «All Together Now Norge», som er en av TV Norges kommende storsatsinger. Blant hele 100 dommere finner vi Malin Schavenius.

DEL

Konseptet går ut på at artistene som er med går på scenen for overbevise det store dommerpanelet, som består av musikkbransjepersoner fra et bredt spekter av sjangere.

Spent i forkant

– Vi er til sammen 100 dommere. Hvis vi liker uttrykket til den artisten som kommer på scenen, så skal vi trykke på en knapp, omtrent som på «The Voice», reise oss og bli stående. De har ikke lang tid på å overbevise oss, og målet er at artisten skal få alle dommerne til å reise seg. Jeg var utrolig spent i forkant, og litt usikker på om jeg skulle takke ja til forespørselen eller ikke. Men dette har vært utrolig gøy, og jeg er sikker på at det kommer mange gode tv-øyeblikk ut av dette, sier Schavenius.

I «All Together Now Norge» er det kun dommerne som bestemmer hvem som går videre, uten publikumsstemming.

– Det er gjort åtte programmer, hvor to musikere går videre fra hvert program før finalen. Det er et ganske nytt konsept, som blant annet har vært veldig populært i England. Det er en ny måte å tenke musikk på. Vi i dommerveggen er artister vi og, så jeg hadde fysisk vondt i begynnelsen av å måtte stemme folk ut, men det gikk over etter hvert, forteller hun.

Storsatsing: Programleder Anne Rimmen og Didrik Solli Tangen, foran dommerveggen i «All Together Now Norge».

Storsatsing: Programleder Anne Rimmen og Didrik Solli Tangen, foran dommerveggen i «All Together Now Norge». Foto:

Rimmen er programleder

Anne Rimmen skal lede programmet, som ennå ikke har fått noen premièredato, men er ventet på nyåret en gang. Talentshowet på TV Norge skal være løsere i snippen enn «The Voice» og «Idol», ifølge en pressemelding fra kanalen. 

– «All Together Now Norge» er et storslått men likevel litt mindre høytidelig talentshow enn man er vant med. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. Det blir et feelgood-program for hele familien, sier  programdirektør Eivind Landsverk ifølge meldingen.

Didrik Solli Tangen er leder for dommerne.

På programmets Facebook-side, heter det: «Hvis du kan få Norges største dommerpanel til å reise seg og synge med – ja, da kan det være du som stikker av gårde med den store premien på 250.000 kroner».

Artikkeltags