– Beatrice har akkurat den blandingen av sårbarhet og tøffhet som karakteren Jenny trenger, en usikker jente som tør å se sin egen frykt i øynene å gå på. Hun har en utrolig sjarm og modenhet på scenen, mens Simon han har akkurat den veslevoksne guttaktig sjarmen rollen Jacob trenger, forteller regissør Tomans Glans- og legger til:

– Man blir glad av å være sammen med Simon, noe som kommer til å smitte over på publikum. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med disse to unge talentene.

Med seg på scenen får de profesjonelle skuespillere som Reidun Sæther, Espen Beranek Holm, Sanne Kvitnes, Brede Bøe og Mathias Luppichini, samt en rekke andre amatører, når stykket spilles i Halden 4. til 8.

Akselsenspilte også Jenny i fjorårets «Den Hvite Dame». Tross sin unge alder har hun mye erfaring fra scenen. Hun har vært med i Diorama sang, dans og drama i over ti år hvor hun har spilt roller som Klatremus i «Hakkebakkeskogen», Patrice i «Thirteen – The Musical» og i mars 2018 spilte hun Fiona i «Shrek – The Musikal». Hun hadde en av hovedrollene i «Natt i Nisseland» som var på Østfoldturné i 2016, og gjentok denne rollen julen 2017. Samme jul var hun også å se på scenen under Oslo Fagottkor sine julekonserter.

Om stykket skriver arrangøren: «Det sies at spøkelset Den Hvite Dame går igjen på Fredriksten Festning i Halden og at hun dukker opp på lyse sommernetter for å skremme turister og tilreisende. Noen tror hun leter etter kjæresten sin, men ingen vet helt sikkert. Jenny (14) tar på seg oppdraget og tar med seg lillebroren sin på en jakt som vil forandre livene deres for alltid».