Spiller sommeren inn på Dickens

GOD STEMNING: Desiree Grandahl og de øvrige musikerene på scenen sørget for god stemning i bakgården på Dickens, med et bredt spekter av skandinaviske sommerlåter.

GOD STEMNING: Desiree Grandahl og de øvrige musikerene på scenen sørget for god stemning i bakgården på Dickens, med et bredt spekter av skandinaviske sommerlåter. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stian Joneid, Jonas Groth og Desiree Grandahl er i sommer aktuelle med sitt skandinaviske sommershow på Dickens. Lørdag gikk andre konsert av stabelen, til publikums store fornøyelse.

DEL

For andre kveld på rad var det lørdag fullsatt i bakgården på Dickens, da Stian Joneid, Jonas Groth og Desiree Grandahl entret scenen for sitt skandinaviske sommershow. I løpet av kvelden ble publikum servert en rekke kjente sommerlåter fra de skandinaviske landene, og artistene vekslet mellom å synge på norsk, svensk og dansk.

De tre artistene vekslet samtidig på vokalansvaret, godt støttet av de øvrige medlemmene i bandet Kosmorama, Dag Anders Sandell, Jon Erik Gretland og Tore Skauen. Sammen serverte de låter fra et bredt skandinavisk spekter i bakgården, og alt falt i like god smak hos de feststemte publikummerne.

Topp stemning

Det var under hele kvelden god stemning i bakgården på Dickens, og det ble allsang på mange av de kjente og kjære sommerlåtene som ble spilt, deriblant på Halvdan Sivertsens "Kjærlighetsvisa" og ABBAs "Waterloo". Bandet var innom en rekke ulike skandinaviske artister i løpet av kvelden, og spilte alt fra Europes udødelige hit "The Final Countdown", til Trond Viggo Torgersens folkekjære og finurlige "Hjalmar".

Blant de som hadde tatt turen til Dickens lørdag, var kvartetten Blake Hunter, Annika Høydahl, Mette Skogli og Anne Bakke, som alle storkoste seg på konsert.

— Det er veldig bra, helt topp, forteller Blake Hunter om kvelden.

Han roser stemningen i bakgården, og forteller at dette er første kvelden de er på sommershowet i år.

Det skandinaviske sommershowet hadde premiere Sankthansaften, og spilles fem kvelder i løper av sommeren, med lørdagens konsert som den andre i rekken.

STORFORNØYDE: Blake Hunter (f.v), Mette Skogli, Anne Bakke og Annika Høydahl var blant de mange som hadde funnet veien til Bakgården på Dickens lørdag.

STORFORNØYDE: Blake Hunter (f.v), Mette Skogli, Anne Bakke og Annika Høydahl var blant de mange som hadde funnet veien til Bakgården på Dickens lørdag. Foto:

Det er topp stemning

Blake Hunter, en av mange publikummere på det skandinaviske sommershowet.

Jubilant på scenen

Men det var ikke bare blant publikum man var feststemt, for på scenen sto det lørdag kveld nemlig en jubilant. Vokalist Desiree Grandahl fylte nemlig år, noe de øvrige bandmedlemmene ikke lot passere ubemerket.

Fra scenen ble det derfor satt igang en bursdagssang for vokalisten, hvor hele publikum reiste seg og sang med for å ønske Grandahl til lykke med dagen.

Joneid, Groth, Grandahl og Kosmorama fortsetter sine skandinaviske sommershow på Dickens i sommer, med tre nye konserter over de neste to helgene.

Skandinavisk Sommerhow på Dickens

  • Hadde premiere Sankthansaften, med andre konsert den påfølgende lørdagen.
  • Spilles ytterligere tre konserter over de to neste helgene.
  • Stian Joneid, Jonas Groth, Desiree Grandahl og bandet Kosmorama står bak showene.
  • Spilles musikk fra skandinaviske artister, på alle de skandinaviske språkene, samt noe engelsk.

Artikkeltags