Cassiopeia ute med ny singel

Ny låt ute: Kristine Erøy (til venstre) og Camilla Gjestad i Cassiopeia er ute med låten «Vingeløs».

Ny låt ute: Kristine Erøy (til venstre) og Camilla Gjestad i Cassiopeia er ute med låten «Vingeløs». Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg-bandet Cassiopeia er ute med singelen «Vingeløs», akkurat i tide til deres to kommende konserter under Glengfestivalen.

DEL

Cassiopeia har vekslet mellom å spille som duo og med fullt band, og på låten «Vingeløs» har de med seg både Thomas Sikveland på bass, Ketil Henriksen på trommer og Per Stian Sætherbakken på gitar.

– Det er veldig flinke og kreative folk, som også bidrar til å utvikle låtene våre. Vi skal fortsette å jobbe med nye låter framover, og bruker nå litt tid på å samkjøre låtene med band. Det er en spennende prosess, spesielt med tanke på at bandet er flinke til å komme med nye innspill underveis. Nå har vi også fått nytt øvingslokale ved Lydmuren, så vi har et fast tilholdssted, sier Kristine Erøy og Camilla Gjestad i Cassiopeia.

Teksten til den nye singelen utviklet seg etter at Gjestads samboer kom hjem med en skadet kråke.

– «Vingeløs» handler egentlig om at livet kan ta en brå vending, men at det som regel går bra til slutt. Vi føler at vi med denne låten har fått det lydbildet vi ønsker, sier Gjestad.

Cassiopeia gjør også to konserter under Glengfestivalen. Først under slippkonserten for den lokale plateutgivelsen «Sarperock – No Sleep 'Til Sarpsborg» 15. juni, deretter som oppvarmere for Ingrid Olava 18. juni.

Artikkeltags