Ragnarok på Tons of Rock

Ragnarok, her ved vokalist John Thomas Bratland (t.h.), Thomas Hansen (gitar) og Christopher Rakkestad (bass), er klare for sommerens Tons of Rock i Halden. Her er de fotografert under en konsert i Guadalajara i Mexico under sin turné i Sør- og Mellom-amerika i høst.

Ragnarok, her ved vokalist John Thomas Bratland (t.h.), Thomas Hansen (gitar) og Christopher Rakkestad (bass), er klare for sommerens Tons of Rock i Halden. Her er de fotografert under en konsert i Guadalajara i Mexico under sin turné i Sør- og Mellom-amerika i høst. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sarpsborg-bandet Ragnarok ble i kveld bekreftet å spille på Norges største rockefestival, Tons of Rock i Halden, til sommeren.

DEL

Den hardtslående festivalen på Fredriksten festning i grensebyen Halden har allerede slått på stortromma når festivalen i juni neste år markerer sitt 5-årsjubileum.

Tidligere er det bekreftet at rock- og metallegender som Ozzy, Helloween, Alice in Chains, Exodus, At The Gates med flere er klare. Det er også flere av de aller største norske bandene inne metalsjangeren.

Nå i kveld ble det også offentliggjort at Sarpsborg-bandet Ragnarok blir å finne på scenen under neste sommers gigantfestival.

Ragnarok, som definerer sin musikk som ekstremmetal, har de siste årene etablert seg som en av de store på den internasjonale black metal-scenen, og så sent som i høst var bandet, som består av John Thomas «Jontho» Bratland (vokal), Thomas Hansen (gitar), Daniel Minge (trommer) og Christopher Rakkestad (bass) på en tre uker lang turné i Sør- og Mellom-Amerika.

– Selveste Ragnarok fra Sarpsborg blir garantert et populært innslag på festningen, skriver festivalarrangøren på sin Facebook-side i forbindelse med at Tons of Rock nå i kveld slipper et nytt band hver time.

Slik presenterte arrangøren Sarpsborg-bandet tidligere i kveld:

– Fra Østfolds mørke skoger kommer Sarpsborg-legionen Ragnarok. Anført av bandleder og vokalist Jontho skal de endelig innta Fredriksten festning med sin kompromissløse black metal.

Ragnarok-vokalist John Thomas Bratland er glad for at bandet endelig er klar for Tons of Rock og forteller ivrig at dette er et show ingen bør gå glipp av.

– Teltet på tons skal gløde av helvetes flammer og en torden av infernalske toner!, lover han.

Disse bandene er også i kveld bekreftet klare for neste års Tons of Rock:

Opeth, Gothminister, Witchcraft, Abbath, Wardruna og Coven.

Det er foreløpig uklart hvilken dag Ragnarok skal spille. Sarpsborg-bandet Føss skal også spille på den samme festivalen.

Ragnarok består av Thomas Hansen (f.v.), Daniel Minge, Christopher Rakkestad og John Thomas Bratland. Her er de avbildet med en fan etter en konsert i Monterrey i Mexico i høst.

Ragnarok består av Thomas Hansen (f.v.), Daniel Minge, Christopher Rakkestad og John Thomas Bratland. Her er de avbildet med en fan etter en konsert i Monterrey i Mexico i høst. Foto:

Artikkeltags