Gå til sidens hovedinnhold

"Hybelpop" på Sarpsborg Scene

Artikkelen er over 4 år gammel

Niklas Skjelin (25) og band kom lørdag kveld til Sarpsborg Scene for å spille "hybelpop", en sjanger de selv har utviklet.

- Det føles så ufattelig bra å stå her på Sarpsborg scene, forteller artisen til stor applaus fra de rundt 250 publikummerne som hadde tatt turen til Sarpsborg scene lørdag kveld.

Med band og korister stilte Niklas Skjelin opp med en mer utradisjonell festkveld med sin egen musikksjanger "hybelpop" og en rekke komiske innslag.

Bandet bestod av: Anders Faale (gitar), Anders Hjelmark (bass), Jens Fladeby (trommer) og Ole Kjørvik (tangenter) og samt koristene Lotte Karlsen, Tine Glimsdal og Martin Smalberget Hansen.

Lar seg fenge med

Skjelin er heller ikke redd for å la seg fenge med under konserten. Han forteller flaue historier, drar publikum i gang med engasjerende utrop og spretter med lette steg rundt på scenen.

- Dere er verdens beste publikum!, lyder det flere ganger fra en energisk Skjelin.

"Hybelpop" slår an

Men det er ikke bare på Sarpsborg Scene hvor det er mulig å høre "hybelpop". To av sangene til Skjelin har nemlig allerede vært å høre på riksdekkene radio, blant annet publikumsfavoritten "Vil ha mer".

- Hybelpop er en sjanger for alle. Det skal være fengende, lett og luftig, forteller Skjelin.

Under konserten spilte Niklas Skjelin blant annet sangene "Dra", "Slik jeg vil ha det" og "Ut av meg sjæl", som alle kommer fra den nyutgitte selvtittelerte debut-EP'n.

Overraskende bra

SA møter Oddvar Erøy (75) som står utenfor lokalet etter konsertslutt.

- Jeg har aldri hørt musikken hans før, sier 75-åringen fra Rolvsøy om Niklas Skjelin.

- Han overrasket meg veldig, han er en fantastisk musiker. Jeg ser for meg at han kan gå langt.

Også venninnene Henriette Eliassen (23) og Nathalie Kovats (23) fra Fredrikstad er raske til å rose Skjelin.

- Jeg har vært på mange større konserter, men jeg foretrekker konserter som dette. Stemningen er mye mer intim, og Skjelin er fantastisk til å få med seg publikum, forteller Eliassen.

- Han er utrolig morsom, legger Nathalie til. - Det er vanskelig å ikke føle at han står på scenen bare for deg.

- Ekstremt takknemlig

- Det som vises på scenen, det er meg. Og jeg er glad folk setter pris på det, sier Skjelin til SA etter å ha fått roet seg litt ned etter en konsert av høyt energinivå.

- Jeg er ekstremt takknemlig for å være her jeg er nå, jeg forventet aldri at vi skulle komme så langt. Jeg er helt tom for ord, forteller Skjelin.

- Helt til slutt vil jeg delegere en takk til Sarpsborg Scene og Fryd Event for å ha organisert konserten. De har vært helt utrolige.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.