Growndead til semifinale

Videre i Norske talenter: Sarpsborg-bandet Growndead overbeviste dommerne nok til å bli sendt til semifinale.

Videre i Norske talenter: Sarpsborg-bandet Growndead overbeviste dommerne nok til å bli sendt til semifinale. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Alternativrock-bandet Growndead fra Sarpsborg tok seg videre til semifinale i Norske talenter fredag kveld.

DEL

– Det gikk jo bra dette, så nå er vi klare for semifinale 7. april. Det er en god følelse, sier Growndead-gitarist Finn G. Gjerlaugsen.

Positive

Bandet hadde bestemt seg for å være mer energiske på scenen denne gangen, noe de fikk betalt for.

– Spesielt gjestedommer Cess Steinmann Neess, som er en veldig livlig dame, var positiv til oss og vi fikk generelt bedre tilbakemeldinger nå enn sist. Dommerne synes vi hadde bedret oss og at vi framsto litt «freskere» på scenen enn sist, sier Gjerlaugsen om framføringen.

Men det tok litt tid før det gikk opp for dem at de faktisk kom videre.

– Det var litt som sist, at vi måtte vente en god stund før vi fikk vite resultatet. Tanken på at dette ikke kom til å gå bra ble sterkere og sterkere jo lenger tiden gikk, men heldigvis kom vi videre likevel, sier Gjerlaugsen, som håper på at deltakelsen i Norske Talenter bærer frukter for bandet etter hvert.

Sony følger med

– Vi har ikke fått så mange nye kontakter i musikkbransjen foreløpig, men det har faktisk vært tilfeller av at vi har blitt kjent igjen av folk i butikker og slike ting, og det er jo en litt spesiell følelse. Vi har ikke fått planlagt så mye rundt hvordan vi skal utnytte deltakelsen her videre, men vi vet at blant annet plateselskapet til Sony følger med på hva som skjer på Norske talenter, sier han.

Artikkeltags