Pønkere søker frivillige

Gjenoppliver festival: Torro Sollie (til venstre) og André Altier går i bresjen for å blåse liv i festivalen Pønk i parken igjen, som arrangeres i Kulåsparken  24. til 26. mai.

Gjenoppliver festival: Torro Sollie (til venstre) og André Altier går i bresjen for å blåse liv i festivalen Pønk i parken igjen, som arrangeres i Kulåsparken 24. til 26. mai. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

24. til 26. mai arrangeres Pønk i parken i Kulåsparken, Sarpsborg scene og Olav's pub. Nå søker arrangørene etter flere frivillige.

DEL

– Vi trenger flere frivillige til å rigge, rydde og servere, og litt vakthold. De som melder seg som frivillige får billett til den dagen de ikke jobber, i tillegg til mat og drikke, sier Torro Sollie, som har initiativet til festivalen sammen André Altier.

Første gang siden 2009

Festivalen holdes for første gang siden 2009, og Sollie og Altier er fornøyde med billettsalget så langt.

– Billettsalget har gått bra. Faktisk så bra at vi allerede har fått dekket inn kostnadene til de to største bandene vi har her i år, Dia Psalma og Charta 77. Vi regner med at det kommer et sted mellom 500 og 700 publikummere til festivalen, sier Sollie.

I utgangspunktet har festivalen 18-års grense, men de arbeider med å se på løsninger som gjør at de under 18 kan slippe inn, til tross for at det er ølsalg i parken.

Ikke Sportspuben

Det har også blitt enkelte forandringer når det gjelder selve arrangementet. I den opprinnelige planen skulle Sportspuben huse både flere konserter på torsdag under festivalen, og «afterpark»-arrangementer etter at festivalen er rundet av for kvelden.

– Torsdagen har vi nå flyttet til Sarpsborg scene, mens Olavs pub på Greåker tar seg av etterarrangementene. Der har vi ordnet med buss som går i skytteltrafikk mellom Kulås og Greåker, og som også frakter gjestene tilbake til Sarpsborg fra Greåker utover natten, sier Solli.

Artikkeltags