Gå til sidens hovedinnhold

Rocka mimrekveld

Artikkelen er over 13 år gammel

Tributebandet The Beatless sørget for en rocka og fargesprakende aften på Gleng lørdag.

Parykker, dress og slips, fargesprakende uniformer og laidback olabuksestil. The Beatless er slettes ikke bare et band som spiller Beatles-låter. De lager et skikkelig show, og er herlig gjennomførte fra topp til tå. Og gøy er det, både for publikum og band!

The Beatless består av Andreas Aasbø alias Paul McCartney, Ole-André "George Harrison" Enggrav, Andreas "John Lennon" Humlekjær og Stian "Ringo Starr" Krogh. Sistnevnte hadde måttet melde avbud og i stedet fikk Tor Hauge gleden av å være Ringo for en kveld. Bandet hadde dessuten også med seg Christian Stahr på tangenter. Ole-André og Christian er fra Sarpsborg, resten av gutta kommer fra plankebyen.

I Beatles fotspor

Gjennom nesten to timer showet gutta, og med masse sjarm og gnistrende spilleglede sørget de for en fargerik kveld på Gleng. Beatless-gutta er unge, bare rundt 18-19 år, men jammen kan de sin Beatles. De har dessuten også vært på tur til Beatles hjemtrakter, og videoklipp fra turen ble vist på storskjerm under konserten. På tur i Beatles fotspor har også publikummer Eva Klubbenes vært. Eva er nemlig kjempefan av Beatles, og i fjor ble det tur til Liverpool.

- Jeg var blant annet å besøkte barndomshjemmene til de enkelte medlemmene, forteller Sarpsborg-damen. Som så mange andre lørdag kveld, var Eva mektig imponert over det lokale tributebandet.

- De er utrolig gode. Det merkes at de har studert originalene godt, smiler Eva. Som var spesielt imponert over framførelsen av "Yesterday".

- Den var helt nydelig, sukker hun.

- Storfornøyde

Rundt 50 mennesker hadde tatt turen til Glenghuset for å få med seg en aften med Beatles-mimring. Stemningen var høy, og Beatless-gutta fikk mye korstøtte fra salen. Helt foran ved scenen satt det en skikkelig feststemt jentegjeng. Ingunn Fjærvik, Ann-Kristin Paulsen, Veslemøy Westvang, Solfrid Marie Døhlen og Christin Hultengren storkoste seg under Beatless-konserten; de sang, danset og rocket med.

- Vi er storfornøyde! At unge gutter klarer å gjengi Beatles på denne måten er helt utrolig, mener Ann-Kristin Paulsen.

- Dette svinger bra, fastslår Solfrid Marie Døhlen fornøyd.

Litt over midnatt, etter 25 låter, takker Beatless-gutta for seg for denne gang.

- For en kveld. Dette var fantastiskt, oppsummerer en godt voksen herre idet han rusler uti høstnatten.