Sarpesangere begeistret med Michael Jackson-show

EARTH SONG: Kormedlemmene Øivind Lunde, Jan-Tore Hladik, Therese Leet Vist og Mona Lande i midten på bildet er fire av i alt syv sarpinger som er med på Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl sin hyllest til Michael Jackson

EARTH SONG: Kormedlemmene Øivind Lunde, Jan-Tore Hladik, Therese Leet Vist og Mona Lande i midten på bildet er fire av i alt syv sarpinger som er med på Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl sin hyllest til Michael Jackson Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Syv sarpinger er med på å skape Jackson-begeistring i Tønsberg med showet «Thrill», produsert av Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdal. Ensemblet er ledet av Ole Børud.

Dans, sang og spesialeffekter skapte onsdag kveld liv i salen på Oseberg kulturhus. De nærmere 1000 publikummerne reiste seg av ren begeistring ved flere anledninger. Det halvannen time lange showet er som en Michael Jackson ”tidsmaskin”; man opplever hans karriere i kronologisk rekkefølge. Fra tidlig i karrieren, til bortgangen hans.

Se alle bildene her: "The Thrill of Michael Jackson"

Flere kjendiser var tilstede under premieren. Blant de mest celebre gjestene var trolig Donte Williams Jackson som nærmest dånte av begeistring, der han satt sammen med popkongens venn Omer Bhatti.

- We loved it! ropte nevø Donte Williams Jackson utover forsamlingen mens Åge Sten Nilsen og ”Thriller”-gjengen høstet applaus etter endt forestilling.

Les mer om showet i fredagens papirutgave av SA.

Artikkeltags