Stor kinodag med frokost og underholdning

Stor kinofilm: Chris Hemsworth som Thor og Mark Ruffalo som Hulk i «Thor: Ragnarok».

Stor kinofilm: Chris Hemsworth som Thor og Mark Ruffalo som Hulk i «Thor: Ragnarok». Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag 4. november er det klart for kinoenes store festdag på Sarpsborg kino, med filmvisninger fra morgen til kveld.

DEL

– Vi har et bredt utvalg med førpremièrer, norgespremièrer og repriser. Det gjelder å være rask i avtrekkeren hvis man ønsker å være med på årets største filmfest, billettene har ligget ute noen uker og mange filmer vil være utsolgt når lørdagen kommer, sier kinosjef Trine Groth.

Kick off natt til lørdag

Kinoen holder kick-off til Den store kinodagen med nattvisninger fra midnatt fredag.
– Kinoen snurrer i gang første runde med filmer allerede rundt midnatt, natt til lørdag. Her har vi fokusert på et knippe filmer med skrekk og action for å holde filmentusiastene våkne inn i natten, sier Groth, som da kan by på «Happy Death Day», «Thor: Ragnarok» og «Jigsaw».

Lørdag morgen starter Den store kinodagen med de norske filmene «Hva vil folk si» og «Karsten og Petra lager teater», før det går slag i slag med filmvisninger fram til kvelden igjen.

Frokostkino

For de ivrigste, er det også mulig å få frokost på kinoen.

– Vi serverer gratis frokost til alle som kommer på kinoen for å se film om morgenen. Da er det bare å stå opp og ta med hele familien på kino på lørdag morgen. Da serveres frokost med ferske rundstykker, kaffe og assortert utvalg med drikke til kinofolket i foajeen, sier Groth.

I løpet av dagen blir det også forskjellige aktiviteter i kinoen, som rebusløp, ansiktsmaling, ballonggjøgling og glittertatoveringer. Utover dagen blir det også «Bamsesykehus». Da kommer Røde Kors med båre, bandasje, plaster, nål og tråd.

- Så har du en bamse som trenger litt omsorg, så er det bare å ta den med, sier kinosjefen.

Artikkeltags