Mønstrer på for barna

Kultur til barna: Linn Kristin Selvik (fra venstre), Beate Aamodt og Merete Søraa er blant dem som bidrar til gjennomføringen av Barnas kulturmønstring.

Kultur til barna: Linn Kristin Selvik (fra venstre), Beate Aamodt og Merete Søraa er blant dem som bidrar til gjennomføringen av Barnas kulturmønstring. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

25. til 28. april arrangeres Barnas kulturdager på Sarpsborg kulturskole. Som en del av dette holdes Barnas kulturmønstring 28. april, hvor alle barn som går i 1. til 7. klasse kan melde seg på, enten for å framføre noe på en scene eller holde egen utstilling.

DEL

– Vi trenger flere påmeldte til å hjelpe oss med å lage et flott show, sier Beate Aamodt, som opplyser at påmeldingsfristen er 22. april.

Barnas kulturdager starter opp 25. april med forfatterbesøk av forfatter Christin Grilstad Prøis fra Kaos-operatørene, hvor det blant annet blir skriveverksted.

Torsdag 26. april blir det hobbyverksted for fritidsklubbene i Sarpsborg 26. april, det vil si Hafslund, Hornnes, Hannestad og Ungdommenes kulturhus i sentrum.

– Dette er for barn i klassetrinnene 4. til 7. klasse, som kan lage en egen utstilling innen blant annet maling, tegning og origami. Temaet for utstillingen er «våren», sier Linn Kristin Selvik.

Kulturdagene fortsetter fredag 27. april med familieforestillingen «Hatter og tryllestaver» av Teater Okolo på Kulturskolen.

– Det er en forestilling som passer for alle fra to år og oppover. Dagen etter, 28. april, holdes selve kulturmønstringen samme sted. Vi ønsker med dette å sette mer fokus rundt barn og familier, og vi er i gang med en prosess for å gjøre Barnas kulturdager større i årene framover. Jeg føler at vi har et godt tilbud til barna i klassetrinnene fra 4. til 7. klasse, men vi ønsker å skape et bedre tilbud for barna fra null år og oppover, sier Aamodt.

Artikkeltags