Gå til sidens hovedinnhold

Spiller igjen!

Artikkelen er over 13 år gammel

Gjør veldedighetskonsert for Lokal Kreftomsorg.

Det er 18 år siden sist – men i januar kan du høre dem igjen. Finn fram danseskoene fra 60-tallet, Just 4 Fun er klare for Sarpsborg.

Just 4 Fun ble startet i forbindelse med showet "Ren 60" i 1990, på utestedet Olivers. Konseptet var at musikken ikke skulle gå utenfor 60-tallet.

Deltakerne i kvartetten er Jan Groth, Hanne Krogh, Eirikur Hauksson fra bandet Artch, og Marianne Antonsen. Gruppa ble raskt populær, og de to albumene deres "Ren 60" (1990) og "Those where the days" (1991) er nok å finne i mange CD-hyller rundt om i distriktet.

29. januar spiller de på Folkets Hus i Sarpsborg.

Pengene tilbake

Konserten holdes i regi av den Lokale Kreftomsorgen. Rolf Fredriksen, en av initiativtakerne bak arrangementet og mener det beste er at pengene går direkte tilbake til befolkningen i Sarpsborg.

- Dette er en ren veldedighetskonsert fra Just 4 Fun sin side, noe vi er veldig takknemlige for, sier Fredriksen.

- Alle pengene vi får inn vil gå til Sarpinger som blir rammet av kreft, i tråd med hvordan den Lokale Kreftomsorgen arbeider. Fredriksen sier han gleder seg til konserten og regner med full sal i Folkets Hus.

Musikk det svinger av

Fredriksen vil ikke røpe hele repertoaret for konserten, men lover at det vil bli en blanding av gammelt og nytt.

- Dette er musikk som gjør at man får litt fart i skrotten. Siden både Jan Groth og Marianne Antonsen er figurer mange kjenner lokalt, regner jeg med stor interesse for konserten, forteller Fredriksen ivrig.

Han sier at de lenge har vært på utkikk etter et arrangement som ville være attraktivt i distriktet, og mener Just 4 Fun er midt i blinken.

- Hold av 29. januar, oppfordrer Fredriksen. Han legger til at billettene ikke legges ut for salg før på nyåret.