Siden august 2016 har Standup Sarpsborg arrangert månedlige standupkvelder på Glenghuset. Alle kveldene har vært godt besøk, og mange av de utsolgt. Men aldri tidligere har samtlige billetter blitt solgt så fort som i forkant av den kommende klubbkvelden 24. oktober.
I løpet av fem dager ble alle billettene revet bort.

Truffet godt

– Det er veldig gøy med så god respons. Det er tydelig at vi har truffet ekstra godt med sammensetningen av komikere denne gangen, forteller nestleder i Standup Sarpsborg, Rune Vold.

Han understreker samtidig at publikum skal være trygge på at det alltid leveres kvalitet og nytt materiale fra standupklubbens arrangementer på scenen på Glenghuset.

– Hver klubbkveld byr vi på en god miks av kjente og ukjent, erfarne og nykommere. Kanskje har man ikke alltid hørt om alle som kommer, men vi garanterer minst at headlineren er blant landets beste og mest etablerte standupkomikere, fortsetter Vold.

Sterk lineup

Til den utsolgte klubbkvelden 24. oktober kommer Jonas Kinge Bergland, Olav Haugland, Anders McAuley, Sondre Stømer og Ahmed.

– Dette er en utrolig sterk lineup, mener Vold, som likevel skulle ønske at de hadde plass til flere publikummere.

– Det er klart det er gøy at det er utsolgt, men samtidig ønsker vi jo at alle som vil skal kunne se showene våres. Brannforskrifter og publikumsbegrensninger på Glenghuset må vi naturlig nok forholde oss til, så folk må nok bare fortsette å være tidlig ute med å sikre seg billetter, sier Vold.

Som plaster på såret til de som ikke får med seg denne månedens show, frister Vold med show også 22. november og 20. desember.