Villekulla til «Allsang på Grensen»

PÅ TV: Villekulla barne- og ungdomsteater skal synge med Mads Hansens låt "Sommerkroppen" i torsdagens runde av "Allsang på Grensen". Her fra deres opptreden med Pulse of Floyd i Kulåsparken tidligere i år.

PÅ TV: Villekulla barne- og ungdomsteater skal synge med Mads Hansens låt "Sommerkroppen" i torsdagens runde av "Allsang på Grensen". Her fra deres opptreden med Pulse of Floyd i Kulåsparken tidligere i år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag vil 25 musikalelever fra Villekulla synge sammen med Norges mest spilte artist i beste sendetid på TV2.

DEL

Onsdag denne uken mottok daglig leder Malin Schavenius en telefon fra Jarle Brynildsen og TV2 med en forespørsel om Villekulla-deltagelse i TV2-programmet «Allsang på Grensen» torsdag 12.juli. Musikalelevene skal synge med Mads Hansens låt "Sommerkroppen", som for tiden ligger på 1.plass både på Spotifys "Norway Top 50" og er å finne på VG-lista for sjette uka på rad.

Mads Hansen er i utgangspunktet en pensjonert fotballspiller som tapte et veddemål og måtte lage en låt. Låta, som harselrerer med et utseendefiksert samfunn og kroppspress, har blitt meget godt mottat blant det norske publikummet.

Vil skape sommerstemning

– Denne forespørselen kunne vi rett og slett ikke si nei til. Tenk å være mellom 10 og 16 år å få synge med Norges mest spilte artist. Så i år blir det en liten unntakstilstand i feriemodusen for både store og små. Samtidig er vi veldig ydmyke og takknemlige over at TV2 ønsker å bruke oss i en slik setting. Vi skal gjøre vårt for å skape sommerstemning for flere hundre tusener tv-seere og publikum den kvelden, opplyser Schavenius i en pressemelding til Sarpsborg Arbeiderblad.


Villekulla barne- og ungdomsteater har base i Sarpsborg med 230 elever fra hele Østfold, mellom 6 og 19 år. Villekulla har 9 partier, hvorav 2 er talentpartier.

Artikkeltags