Gå til sidens hovedinnhold

Alt fra mat og hip hop for de yngre i høstferien

Artikkelen er over 3 år gammel

Team barn og unge i Sarpsborg kommune har som vanlig et bredt høstferietilbud, med alt fra matlagningskurs til hip hop-dans.

– Vi har prøvd å få til aktiviteter for alle mellom 1. klasse og 20 år. I fjor var alle aktivitetene utsolgt, og påmelding bør helst skje innen søndag 30. september. Nytt i år er at alle plassene bestilles via Ticketco, men skulle noen lure på noe rundt dette, så er det bare å kontakte meg, sier Beate Aamodt, konsulent for Team Barn og Unge ved Enhet kultur.

Ut på tur

På høstferieprogrammet står blant annet matkurs, turer til både Tusenfryd i Oslo og Dahl gård i Ørje, ungdomsdiskotek, DJ-kurs og danse-workshops.

– Matkurs har vi hatt gjennom mange år, og det har alltid vært populært. Derfor har vi utvidet det med en dag i år, og holder kursene på Hafslund ungdomsskole i perioden 1. til 4. oktober. Her snakker vi om basismatlaging, hvor mat lages fra bunnen. I fjor lagde man blant annet fiskepinner. Turen til Dahl gård har vi også hatt tidligere. Der er vi også med ferieklubben på sommeren. Der blir det grilling og aktiviteter, og man får hilde på dyrene. Mange av dyrene der har faktisk vært med på Farmen på TV2, så her snakker vi kjendisdyr, ler Aamodt.

Dans og DJ-kurs

I tillegg holdes det ungdomsdiskotek på Hannestad fritidsklubb lørdag 6. oktober, og det holdes DJ-kurs.

– Med DJ-kurset, som vi har på Hafslund og Hornnes fritidsklubb, så håper vi også på å kunne rekruttere flere DJ-er til fritidsklubbene i distriktet. Vi kommer også til å arrangere danse-workshops her på Ungdommens kulturhus i perioden 2. til 4. oktober, hvor vi kan tilby kurs innen popping, breaking og hip hop, opplyser Aamodt.

Fritidsklubben holder for øvrig stengt i høstferien, med unntak av Gledessprederen, som har åpent onsdag 3. oktober.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.