Rundt 2.500 besøkte Lions-utstillingen

Omsetning: Terje Djuve i Lions Skjeberg er ikke misfornøyd med publikumsoppslutningen under Kunst og hobby-messen, men skulle gjerne sett at omsetningen var noe høyere.

Omsetning: Terje Djuve i Lions Skjeberg er ikke misfornøyd med publikumsoppslutningen under Kunst og hobby-messen, men skulle gjerne sett at omsetningen var noe høyere. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den 22. Kunst og hobby-messen til Lions Skjeberg og Lions Borg var godt besøkt sist helg, men de har hatt både færre og flere publikummere tidligere.

DEL

Utstillingen har blitt en tradisjon for mange kunstinteresserte sarpinger, men Terje Djuve i Lions Skjeberg skulle gjerne sett enda flere folk i løpet av helgen på Borg videregående skole.

– Rent besøksmessig er vi egentlig ganske fornøyde, men vi hadde kanskje håpet på et noe høyere omsetningsresultat, som ble litt lavere enn det vi hadde i fjor, uten at jeg ønsker å oppgi noen konkrete summer. Men jeg antar at vi har hatt cirka 2.500 besøkende her i løpet av helgen, sier Djuve.

Det har vært en rekke store kunstutstillinger i Sarpsborg de siste helgene, uten at Djuve kan legge det til grunn for at årets resultat ble svakere enn fjoråret.

– Det er vanskelig å oppgi noen grunn til det. Det kan være at flere utstillinger samtidig gjør at det blir færre besøkende og lavere omsetning for hver av oss. Vi skal i gang med evaluering av helgen snart, så får vi se om vi kommer til å gjøre ytterligere forandringer rundt arrangementet neste år. Men dette handler ikke bare om omsetning, dette skal jo også som arrangement være et tilbud til lokalsamfunnet, og også i år har vi fått inn nok til å kunne gi penger til de veldedige formålene vi støtter, sier Djuve.

Lions har blant annet sitt tradisjonelle kunstlotteri, hvor overskuddet går til kreftsyke barn. I tillegg går alt overskuddet fra utstillingen til blant annet barne- og ungdomsaktiviteter i gamle Skjeberg og til trivselstiltak for eldre, i tillegg til at de gir penger til det holdningsskapende arbeidet som «Mitt valg» gjør, samt at de støtter arbeidet mot narkotika.

Artikkeltags