Utstillingen har blitt en tradisjon for mange kunstinteresserte sarpinger, men Terje Djuve i Lions Skjeberg skulle gjerne sett enda flere folk i løpet av helgen på Borg videregående skole.

– Rent besøksmessig er vi egentlig ganske fornøyde, men vi hadde kanskje håpet på et noe høyere omsetningsresultat, som ble litt lavere enn det vi hadde i fjor, uten at jeg ønsker å oppgi noen konkrete summer. Men jeg antar at vi har hatt cirka 2.500 besøkende her i løpet av helgen, sier Djuve.

Det har vært en rekke store kunstutstillinger i Sarpsborg de siste helgene, uten at Djuve kan legge det til grunn for at årets resultat ble svakere enn fjoråret.

– Det er vanskelig å oppgi noen grunn til det. Det kan være at flere utstillinger samtidig gjør at det blir færre besøkende og lavere omsetning for hver av oss. Vi skal i gang med evaluering av helgen snart, så får vi se om vi kommer til å gjøre ytterligere forandringer rundt arrangementet neste år. Men dette handler ikke bare om omsetning, dette skal jo også som arrangement være et tilbud til lokalsamfunnet, og også i år har vi fått inn nok til å kunne gi penger til de veldedige formålene vi støtter, sier Djuve.

Lions har blant annet sitt tradisjonelle kunstlotteri, hvor overskuddet går til kreftsyke barn. I tillegg går alt overskuddet fra utstillingen til blant annet barne- og ungdomsaktiviteter i gamle Skjeberg og til trivselstiltak for eldre, i tillegg til at de gir penger til det holdningsskapende arbeidet som «Mitt valg» gjør, samt at de støtter arbeidet mot narkotika.