Det så ut til å bli en mager sommer for Vigdis Wisur-fan i Sarpsborg. Men nå er det klart at stemmen bak ”Simply the best” på Bedemarten i fjor er klar også for årets partyshow på Navestadbanen.

Var forhindret

I juni valgte Vigdis Wisur å avlyse sin konsert i Filadelfia da den kolliderte med Alexanders Rybaks konsert i Hafslundparken. Og hun var egentlig forhindret fra å delta på Bedemarten i år.

- Men nå er det klart at hun likevel blir med. Det var hun som ga stemmen til «Simply the best»-låta i fjor, og da er det veldig hyggelig at hun slutter seg til resten av gjengen under partyshowt lørdag 15. august, sier leder i Bedemarten Jan Petter Dahl.

Solid gjeng

Fra før er Jørn Lande, Odd René Andersen, Eirikur Hauksson, Jan Groth, Jonas Groth, Stian Joneid, Jeanette Heidenstrøm, Bjørn Øyvind Bya og Malin Schavenius klare for det store partyshowet under Bedemarten. Kvelden avsluttes med en eksklusiv konsert med Dream Police.

Bedemarten arrangeres 13. - 16. august, og partyshowet dukker opp på scenen lørdag 15. august. Opplegget ble svært godt mottatt i fjor, da over 2.000 mennesker så lørdagsshowet.

Rusfri åpning

Lenge har det vært klart at Karpe Diem åpner dagene på torsdag 13. august, som tradisjonen tro blir avholdt som en rusfri ungdomsdag.

Fredag 14. august blir det mer dansende toner på Navestadbanen. Da kommer nemlig Dænsebændet og de svenske jentene i Face 84, med et repertoar som skal lokke voksne og danseglade sarpinger til idrettsplassen.