Ulrikke gjør comeback

«Mamma Mia!» gjør comeback på Folketeateret allerede neste år.

Mamma Mia! -musikalen er vist til 215.000 – og med det tidenes publikumssuksess. Scenekvelder er derfor stolte av å kunne annonsere at Mamma Mia! -musikalen vil være tilbake på Folketeateret allerede våren 2023.

Det er dermed knyttet stor spenning til om det er samme casting som tidligere.

Ifølge Ulrikke Brandstorp (26) som spiller Sophie, er det korrekt.

– Ja, vi skal tilbake. Så gøy og stas, skriver Ulrikke Brandstorp i en tekstmelding til Sarpsborg Arbeiderblad torsdag.

Brandstorp nyter i disse dager velfortjente feriedager før nye prosjekter venter allerede senere i sommer.

Når Moodysson vender tilbake til kollektivet, er det bare to igjen: – Verdens sørgeligste komedie

Neste måned begynner innspillingen av Lukas Moodyssons «Tilsammans»-oppfølger fra kollektivet, der det bare er to igjen. – Verdens sørgeligste komedie, lyder det fra filmskaperen.

«Tillsammans 99» skal gi kinopublikum et gjensyn med vennene som i 1975 bodde sammen i kollektivet kalt Tilsammans. Men 24 år senere er det bare to personer igjen i den tidligere storfamilien:

Göran, som er verdens snilleste, og som sitter i et hus sammen med Klasse som vever filleryer. De føler seg litt ensomme – og så dukker ideen opp om en gjenforening med de gamle kompisene, heter det om handlingen, som også skal ta fatt i hvorvidt fellesskapsdrømmene fra 70-tallet lever – eller er døde.

Innspillingen beskrives som omfattende, og går i gang i august. Premiere er forventet i 2023. Gustaf Hammarsten vender tilbake til rollen som kollektivets nav Göran, mens Shanti Roney spiller kompisen Klasse.

– Den skal handle om å bli gammel, se tilbake, angre alt man har gjort, eller ikke angre noe, ligge våken om natten og savne noen man ikke har møtt på 20 år, lengte tilbake, lengte framover, sier Moodysson, som nå er innvilget støtte fra det svenske filminstituttet til sin nye kinofilm.

I 2019 laget den svenske filmskaperen serien «Gösta» for HBO, som ble strømmetjenestens aller første nordiske originalproduksjon og handlet om en psykolog anno vår tid med en grenseløs og selvutslettende godhet.

Jarle Bernhoft mønstrer på som ny mentor i «The Voice»

Nylig ble det kjent at Tom Stræte Lagergren, kjent under artistnavnet Matoma, slutter som mentor i talentprogrammet «The Voice».

Inn som ny mentor på laget kommer Jarle Bernhoft, melder TV 2.

– Artistlivet gir plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og fram, sier Bernhoft som dermed tar plass ved siden av Espen Lind, Ina Wroldsen og Yosef Wolde-Mariam.

Opptakene til den åttende sesongen av «The Voice» starter til høsten, og det er åpnet opp for påmelding.

– Med sin lange erfaring som artist, har Jarle utrolig mye å bidra med inn til de flotte talentene som ønsker å prøve seg i «The Voice», sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.