Showet med dans på Sarpsborg Scene

Åpnet: Julie Ekornes og Jens Trinidad stod for åpningsnummeret under danseforestillingen til Sarpsborg Kulturskole på Sarpsborg Scene onsdag kveld.

Åpnet: Julie Ekornes og Jens Trinidad stod for åpningsnummeret under danseforestillingen til Sarpsborg Kulturskole på Sarpsborg Scene onsdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag var over 100 elever ved Sarpsborg Kulturskole i sving på dansegulvet, da de avsluttet året med en stor danseforestilling på Sarpsborg Scene.

DEL

Sarpsborg Kulturskole hadde onsdag kveld en stor danseforestilling på Sarpsborg Scene for en over halvfull sal.

- Dette ble en veldig variert forestilling fra hip hop til utdrag fra kjente klassiske balletter, fra søt barnedans til kul streetjazz, det var mange dyktige elever i sving, forteller rektor ved Sarpsborg Kulturskole Gisle Haus til sa.no onsdag kveld.

Stort program

Det var mange flinke elever som viste frem hva de hadde lært gjenniom høsten onsdag, og Kulturskolen hadde blant annet fått besøk av to profesjonelle dansere fra Panta Rei Danseteater. De har samarbeidet med fritidsklubbene om et innslag og stod for åpningen av danseforestillingen. Det var Julie Ekornes og Jens Trindad som var innvolvert i samarbeidet og åpningen onsdag.  Trindad er nok for mange  kjen fra Tv-programmet Adils hemmelige dansere, der han stod for  koreografien sammen med Adil, og Mitt Dancecrew. Dette var nok veldig stort for de unge lokale dansetalentene som gjorde sitt ypperste for å vise frem sine ferdigheter på dansegulvet onsdag kveld.

Danseforestillingen bar preg av alt fra ballettdans, nissedans, barnedans og streetjazz.

- Dette har blitt en årlig tradisjon, og nivået varierer veldig fra aldersgruppe til aldersgruppe, sier Hause.

De besøkende fikk uansett en opplevelse de sent vil glemme, med mange ulike dansegrupper på scenen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken