Lørdag 28/12 og mandag 30/12 møtes Sparta og Stjernen til to kamper som kan få en stor innvirkning på tabellsituasjonen – og på humøret folk i Fredrikstad og Sarpsborg går inn i 2020 på.

Med to seiere får Sparta en god luke ned til Stjernen og de andre lagene som ligger under dem på tabellen mens Stjernen kan komme à poeng med naboklubben om de tar seks poeng.

For å lade opp til de to kampene, har vi, i samarbeid med Sarpsborg Arbeiderblad, invitert inn René Hansen og Sjur Robert Nilsen til denne podkasten. De to snakker om sine lags sesonger så langt, hvor tett kampen bak Oilers, og delvis Storhamar, har vært, utvikling av spillere og så klart om de to kommende kampene. Det blir og litt mimring tilbake til interne dueller de to har vært med på, blant annet en gang det gikk hardt utover tennene til den nåværende Sparta-treneren.

SAs hockeyekspert Rino Løkkeberg er også med som gjest mens FBs Torgrim Bakke leder podkasten.

I andre halvdel av podkasten, etter trenerne har sagt takk for seg, tar FB-journalist Joakim Simensen plass i studio sammen med Løkkeberg.

Rino og Jokke ser også tilbake på minner de husker spesielt godt, om derbykamper i romjula bør bli en fast tradisjon, hva de to lagene må gjøre for å vinne og de kommer med sine tips før de to oppgjørene.

Du hører også eks Stjernen-spiller Jørgen Wahlberg dele minner fra lokaloppgjørene han var med på.