19 nye Borregaard-lærlinger

LÆRINGER:   De nye lærlingene på Borregaard samlet på ett brett. Med på bildet er også representanter fra bedriften som har deltatt under fellessamlingen.

LÆRINGER: De nye lærlingene på Borregaard samlet på ett brett. Med på bildet er også representanter fra bedriften som har deltatt under fellessamlingen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Borregaard er blant de bedriftene som årlig tar inn flest lærlinger.

DEL

– I år har vi inngått lærekontrakt med 19 personer. De er alle i gang med læretiden hos oss, opplyser kommunikasjonssjef Toe Horvei Bredal til Sarpsborg Arbeiderblad.

De fleste er kortreiste elever fra Østfold-distriktet, men det er også lærlinger fra andre deler av landet. Totalt er det nå 41 lærlinger ved Borregaards bioraffineri i Sarpsborg.

Før sommeren var det 21 lærlinger som tok fagbrev.

– Over halvparten, 12, har fått fast jobb, pluss én som er vikar i elektro. Av disse igjen er det åtte innen kjemiprosess, en i logistikk, en industrimekaniker, en platearbeider og en automatiker, forteller Tone Horvei Bredal.

Borregaard

  • Borregaard har ett av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffineri.
  • Ved bruk av naturlige, bærekraftige råmaterialer produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier som kan erstatte oljebaserte produkter.
  • Borregaard et et børsnotert selskap med hovedkontor i Sarpsborg. Bedriften har  1.100  årsverk fordelt på fabrikker og salgskontorer i 16 land i Europa, Amerika, Asia og Afrika.

Artikkeltags