Gå til sidens hovedinnhold

Takk for sangen, Ulrikke Brandstorp!

Artikkelen er over 2 år gammel

Med sin opptreden i «Stjernekamp» har Skjeberg-jenta Ulrikke Brandstorp (23) fått sitt største gjennombrudd på en nasjonal scene, større enn deltakelsen i Melodi Grand Prix og «Idol», skriver SA i dagens leder.

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Ulrikke Brandstorp kom så langt det er mulig å komme i NRK-programmet «Stjernekamp». Hun tok seg helt til lørdagens direktesendte finale. 23-åringen fra Skjeberg viste hele TV-Norge at hun er en juvel av en artist. Hun har med bravur behersket samtlige 13 sjangre gjennom en lang høst.

Med sin opptreden i «Stjernekamp» har Skjeberg-jenta fått sitt største gjennombrudd på en nasjonal scene, større enn deltakelsen i Melodi Grand Prix og «Idol». Rivalen Ella Marie Hætta Isaksen (20) fikk flest stemmer etter at tre finalelåter var unnagjort. Ulrikke Brandstorps prestasjon gjennom ti direktesendte programmer blir ikke noe mindre av den grunn.

Les også

Finaleklare Ulrikke (23) gleder seg til festen

 

Det var to vinnere som kjempet i finalen, etter at langt mer erfarne og navngjetne artister var sendt hjem i de ni første rundene av «Stjernekamp». For Ulrikke Brandstorps videre karriere er det av underordnet betydning om det var hun eller Ella Marie som tok det siste steget opp på stjernekamptronen.

Les også

– Tvi tvi Ulrikke!

 

Deltakelsen i «Stjernekamp» vil kunne åpne nye dører for hardtsatsende Ulrikke. Både dommere og anmeldere i riksavisene lot seg gang på gang imponere over Ulrikkes allsidighet og hennes evne til å skape et ekte show hver gang hun opptrådte. VGs musikkekspert Tor Martin Bøe mener Ulrikke Brandstorp kan bli den neste store musikalstjernen på Folketeateret i Oslo.

Vi tror også at deltakelsen i ««Stjernekamp» gir Ulrikke Brandstorp karrieremuligheter hun knapt kunne drømme om før musikkonkurransen startet tidlig i høst. Og underveis har hun vært en sjelden stolt og engasjert sarping, med blått hår og syngende sarpsborgdialekt.

Vi sier takk for sangen – og lykke til videre i karrieren, Ulrikke Brandstorp!

Kommentarer til denne saken