Gå til sidens hovedinnhold

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

Artikkelen er over 11 år gammel

Kvinne kom i klem i påleggsmaskin på Nortura i Sarpsborg. Til sykehuset med alvorlige hode- og brystskader, men tilstanden skal nå være stabil.

Nortura sendte mandag ettermiddag ut en pressemelding om ulykken i Norturas produksjonsanlegg på Alvim i Sarpsborg i Sarpsborg.

Her står det at en erfaren medarbeider ved Nortura, en kvinnelig ansatt i 40-årene, ble alvorlig skadet i en arbeidsulykke i påleggsavdelingen til Nortura.

Klemskader

Ulykken skjedde ved 13-tiden mandag ettermiddag, og kvinnen er fraktet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med klemskader i hode og bryst.

Ifølge pressemeldingen er det foreløpig uklart hvordan ulykken har skjedd. Politiet var mandag ettermiddag på plass i fabrikken for å gjøre undersøkelser.

- Dette er det selvsagt det verste som kan skje på en arbeidsplass, og akkurat nå er vi mest opptatt av at det må gå bra med vår gode kollega, forteller informasjonssjef Ellen Flø Skagen.

Tilbud om bistand

- De nærmeste medarbeiderne til kvinnen har også fått tilbud om samtaler og bistand fra lege, fortsetter Skagen.

Skagen sier videre til SA at fabrikkledelsen nå er opptatt av at alt går bra med den skadde kvinnen.

- Nå skal vi kartlegge hva som har skjedd. Politiet vil gjøre sine undersøkelser, og vi har snakket med alle i avdelingen, sier informasjonssjef Ellen Flø Skagen til sa.no.

Arbeidstilsynet vil også rutinemessig bli koblet inn i saken.

Mandag kveld rapporteres det fra Ullevål universitetssykehus at kvinnens tilstand er stabil.