Blandet helgevær

Fredag regner det godt i Sarpsborg. Heller ikke lørdag og søndag vil vi oppleve det store sommerværet lokalt, men lørdag kan vi få perioder med sol her, ifølge meteorolog Arild Mentzoni.

Fredag regner det godt i Sarpsborg. Heller ikke lørdag og søndag vil vi oppleve det store sommerværet lokalt, men lørdag kan vi få perioder med sol her, ifølge meteorolog Arild Mentzoni. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Etter et par fine og forholdsvis solrike junidager får vi en mer blandet helg rent værmessig.

Ifølge vakthavende meteorolog Arild Mentzoni ved Meteorologisk institutt i Oslo vil vi i Sarpsborg oppleve ustabilt og skiftende vær fredag.

- Det vil passere noen kraftige regnbyger i dag, men utover ettermiddagen og kvelden fredag vil det lette litt, sier Mentzoni til sa.no.

Perioder med sol lørdag

Lørdag blir det skiftende skydekke og perioder med sol.

- Men også på lørdag er det fare for en og annen regnbyge i Sarpsborg, sier meteorologen.

Det vil bli forholdsvis beskjedne mengder med nedbør.

- På lørdag kan det hende at de kystnære områdene slipper unna bygeværet. Det blir vind fra sørvest. Vi snakker om frisk bris, som kanskje dreier til liten kuling på ettermiddagen, poengterer Mentzoni.

15-20 varmegrader

Søndag fortsetter i noenlunde samme spor værmessig.

- Det blir mye av det samme været søndag. Da blir det liten kuling fra sørvest på ettermiddagen. Det kan bli litt større bygeaktivitet, men det roer seg ned mot kvelden, sier han.

På fredag vil temperaturen ligge under 20 grader i Sarpsborg-området. Og heller ikke lørdag og søndag når vi de store temperaturene lokalt.

- Både lørdag og søndag vil vi ha temperaturer på 15-20 grader, avslutter meteorolog Arild Mentzoni.

Les mer om helgeværet i Sarpsborg her.

Artikkeltags