Den nye Sandesundbrua er ferdig

Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Natt til fredag blir E6-trafikken flyttet over fra den gamle til den nye Sandesundbrua.

DEL

Sandesundsbrua består nå av to parallelle bruer med til sammen fire kjørefelt.

Nå blir den gamle Sandesundbrua stengt for å gjennomgå et omfattende rehabiliteringsarbeid. Oppgraderingen av den eksisterende brua inkluderer blant annet nytt rekkverk og legging av nytt asfaltdekke.

Endret kjøremønster ved Alvim

- Arbeidet med den nye brua har gått etter planen og vi er i rute til firefeltsåpning i november 2008. Vi skal nå gå i gang med å ruste opp eksisterende bru slik at også denne får motorveistandard, sier delprosjektleder i Statens vegvesen Karl-Erik Willadsen.

Natt til fredag 16. mai flyttes trafikken over fra dagens bru til den nye. Dette innebærer endret kjøremønster ved Alvim.

Omkjøring via RV 118

- Det blir innført nytt kjøremønster i forbindelse med av- og påkjøring til E6 ved Alvim. Vi ber bilistene være oppmerksom på dette, spesielt med tanke på at det innføres vikeplikt for påkjøring i nordgående retning. I sørgående felt fjernes vikeplikt og det skiltes med vanlig fletting, sier Willadsen.

I forbindelse med denne trafikkomleggingen blir alle kjørefelt på Sandesundbrua stengt fra torsdag kveld klokka 22.00 og fram til fredag klokka 05.00.

Vegvesenet opplyser at det vil bli skiltet omkjøring via riksvei 118 gjennom Sarpsborg sentrum i dette tidsrommet.

Artikkeltags