Dette er drapsofferet

Arshad Tofiq Mohammad Taher (30) ble funnet drept i vannkanten i Mingevannet ved Trøske bru for snart to uker siden. Nå er tre unge menn siktet for drapet. (Foto: Politiet)

Arshad Tofiq Mohammad Taher (30) ble funnet drept i vannkanten i Mingevannet ved Trøske bru for snart to uker siden. Nå er tre unge menn siktet for drapet. (Foto: Politiet) Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Det var Arshad Tofiq Mohammad Taher (30) som ble funnet drept i Mingevannet lørdag.

DEL

Trøsken-drapet: Som SA varslet tidligere i dag, offentliggjør politiet i dag navn og bilde på drapsofferet som ble funnet i vannet ved Trøsken bru i Sarpsborg lørdag 8. juni.

Familien er varslet

- Den drepte er identifisert som Arshad Tofiq Mohammad Taher, født i 1983. Hans familie er varslet, opplyser krimsjef Kai A. Andersen i Østfold politidistrikt i en pressemelding.

Politiet håper at offentliggjøringen av navn og bilde fører til at politiet får ytterligere informasjon i saken.

- Vi ønsker å komme i kontakt med alle som kjenner ham, sier politioverbetjent Andersen.

Sjekker bosteder

Etterforskningen fortsetter med full styrke og politiet har nå opplysninger vedrørende drapsofferets opphold i Sarpsborg.

- Vi har mottatt opplysninger om at drapsofferet har oppholdt seg på flere steder i Sarpsborg forut for drapet, sier Andersen.

Disse stedene blir nå sjekket av politiet.

Personer som kan ha informasjon i saken bes kontakte politiet på tipstelefon 69 11 33 00. Tipstelefonen er bemannet hele døgnet.

Artikkeltags