Ensomt tre søker gaver

VIDEREFORMIDLER GAVER: Resepsjonist Hanna Svendsen håper mange kommer med julegaver til hotellet på Grålum.

VIDEREFORMIDLER GAVER: Resepsjonist Hanna Svendsen håper mange kommer med julegaver til hotellet på Grålum. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Nå kan du levere julegaver på Quality på Grålum.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

JULETID I SARPSBORG På Quality Hotel & Resort Sarpsborg står det et ensomt tre i lobbyen. I løpet av desember håper hotellet at treet blir fylt med gaver til vanskeligstilte barn i Sarpsborg. For hver gave som samles inn gir hotellkjeden dessuten 10 kroner til Unicefs arbeid for bekjempelse av trafficking med barn.

Lokal organisasjon

Gavene som folk legger under treet på hotellet skal gå til Alle barn - fadderordning i nærmiljø. Dette er en organisasjon som drives av tre lokale damer som samler inn julegaver som deles ut via Nav til familier som trenger det. Organsisasjonen fikk SA-lesernes julegave i 2010.

– Alle barn gjør en fantastisk innsats i nærmiljøet. Vårt samfunnsansvar starter i vårt eget nabolag, og vi synes det er viktig at vi, spesielt i juletiden, bryr oss om de som er mindre heldige enn oss selv. Det er så lite som skal til. Kjøp en liten gave, merk den med kjønn og alder, og legg den under vårt juletre som står i lobbyen. Det koster så lite, men vil bety mye for det barnet som mottar gaven, sier markedssjefen ved hotellet, Ann-Karin Vollebæk.

To gavefrister

Gavene bør helst leveres på hotellet før 9. desember, men leverer du gaver mellom den 9. og den 16. desember vil de brukes neste år i stedet.

– Det å arbeide på et hotell som tar samfunnsansvar betyr mye. Jeg gleder meg til å se at pent innpakkede gaver vokser under juletreet i desember. Dette er samfunnsansvar i praksis og viser at ikke alle kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, sier resepsjonist Hanna Svendsen, som er blant de hotellansatte som står klar til å videreformidle gavene som kommer inn.

Artikkeltags