Giæver til Ull/Kisa

Morten Giæver

Morten Giæver Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Morten Giæver signerte i dag en toårig avtale med Ull/Kisa. Dermed er det definitivt klart at 30-åringen ikke blir med Sarpsborg 08 til eliteserien.

08 har hatt dialog med midtbanespilleren, men har ikke villet skrive kontrakt med ham etter at den gikk ut. Det har i vinter vært knyttet mye usikkerhet til Morten Giævers videre fotballkarriere. Han har trent med Ull/Kisa siden 7. januar.

Blir med Roar

Nå er det derimot sikkert at Morten Giæver skal spille for 1.-divisjonsklubben på Jessheim de neste to årene. Han blir med sin trener i Sarpsborg 08 de siste sesongene, Roar Johansen, som skal trene Ull/Kisa kommende sesong. Roar Johansen har en god stund vært ute etter Giævers signatur. Onsdag lyktes han endelig.

- Flere klubber har vært inne i bildet, men jeg ville være tålmodig og ikke forhaste meg. Jeg har gått noen runder med meg selv, men det har lenge ligget i kortene at jeg ville bli Kisaspiller, sier Giæver til Ull/Kisas hjemmesider.

Roar viktig

At Roar Johansen er trener i klubben var en viktig faktor for Morten Giæver.

- Jeg har også trent med laget en stund, og jeg ser konturene av noe skikkelig bra. Dette er rett og slett noe jeg har lyst til å være med på , sier Giæver.

Ull/Kisa var et overraskelseslag i 1.-divisjon i fjor. Det nyopprykkede laget endte på 6.-plass og spilte kvalik til eliteserien. Arne Erlandsen trente laget i fjor, men fikk ikke fornyet tillit.

Artikkeltags