- Hærverket er krise for oss

Sten Tore Svennes, rektor ved Sandbakken barne- og ungdomsskole, håper at hærverket i helga ikke vil forårsake at oppusssingen av skolen ikke blir ferdig til skolestarti slutten av august.

Sten Tore Svennes, rektor ved Sandbakken barne- og ungdomsskole, håper at hærverket i helga ikke vil forårsake at oppusssingen av skolen ikke blir ferdig til skolestarti slutten av august. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Rektor Sten Tore Svennes vet foreløpig ikke om Sandbakken barne- og ungdomsskole vil være ferdig rehabilitert til skolestart etter de omfattende vannskadene.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

I løpet av helgen ble det utført hærverk ved Sandbakken barne- og ungdomsskole.

Tettet et sluk

En eller flere personer skal ha tatt seg inni skolebygningen ved å knuse to vindusruter.

I tredjeetasje er sluket i en vask tettet og vannet er blitt slått på. Dette har forårsaket omfattende vannskader i samtlige tre etasjer. Skadene er foreløpig estimert til en kostnad på cirka 500.000 kroner.

Politiet var tidligere i dag på plass ved Sandbakken barne- og ungdomsskole og undersøkte åstedet.

- Krise for oss

Et entreprenørfirma var i ferd med å utføre rehabiliteringsarbeid ved skolen. Målet har vært å ferdigstille arbeidet til elevene vender tilbake til skolen i slutten av august.

- Det er krise for oss om vi ikke blir klare til skolestart, sier rektor Sten Tore Svennes til SA og legger til at et sted mellom tre og fem klasserom er direkte berørt av vannskadene.

Gipsplater i alle etasjer og rom må nå brytes opp for å få tørket skikkelig opp etter den omfattende vannlekasjen.

- I løpet av uken vil vi vite mer om når skolen blir ferdig rehabilitert, sier han til SA.

Artikkeltags