Her er landets beste driftsteam

FIKK ENDA EN PRIS: Storbyens driftsteam er kåret til årets beste på Kjøpesenterkonferansen. Her er senterleder Anette Kay og resten av teamet fotografert da de blebelønnet med prisen for beste driftsteam 2012 i Sektor-gruppen, som eier kjøpesenteret. Fra venstre: Senterleder Annette Kay, Frank Lunde, Robert Mittet og Harriet Sederholm.

FIKK ENDA EN PRIS: Storbyens driftsteam er kåret til årets beste på Kjøpesenterkonferansen. Her er senterleder Anette Kay og resten av teamet fotografert da de blebelønnet med prisen for beste driftsteam 2012 i Sektor-gruppen, som eier kjøpesenteret. Fra venstre: Senterleder Annette Kay, Frank Lunde, Robert Mittet og Harriet Sederholm. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Storbyen kjøpesenter har vunnet enda en gjev pris. Under Kjøpesenterkonferansen på Fornebu i går ble senterets driftsteam nemlig kåret til Norges beste.

- Det er en ære å få ta med seg denne prisen hjem til Sarpsborg, sier senterleder Annette Kay på telefon til SA.

Kjøpesentrene Amfi Alta og Trondheim Torg var også nominert til prisen Årets Driftsteam 2012, men det var altså Annette Kay og hennes driftsteam i Storbyen som stakk av med prisen.

- I utgangspunktet konkurrerte vi med hele 350 kjøpesentre, så vi er veldig stolte over å bli nummer en, jubler Kay.

Utmerkelsen gis ifølge en pressemelding hvert år av Nordic Council of Shopping Centers avdeling Norge og EvoTek AS sammen med leverandører i kjøpesenterbransjen. Prisen gis til den fremste representanten for moderne drift av norske kjøpesentre.

Juryens begrunnelse for å gi prisen til Storbyen i Sarpsborg var blant annet at driftsteamet der «representerer en meget velfungerende driftsorganisasjon med høy kompetanse innenfor teknisk byggforvaltning og drift», at emaet er et foregangseksempel innenfor egen kjede, at teamet har god kontroll på driftens miljøbelastning og er en miljøfyrtårnsbedrift.

Dessuten fremhever juryen at driftsteamet i Storbyen arbeider aktivt med trygghet i senteret og har har løst sine spesielle utfordringer med å være trafikk-knutepunkt og et bysenter på en god måte.

- Dette er en del av hverdagen vår og vi er stolte av både huset vårt og beliggenheten. Vi jobber hele tiden med å tenke nytt, både driftsmessig og innen markedsføring, konkluderer senterleder Kay.

Artikkeltags