Klemt mellom to biler

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Kvinne fraktet til sykehus etter ulykke i Sarpsborg sentrum.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

En kvinne ble ved 13-tiden tirsdag klemt mellom to biler ved bensinstasjonen YX i Kirkegata.

Slapp unna med lettere skader

Sarpsborg-kvinnen forsøkte å hindre en eldre mann i å rygge inn i bilen som sto bak. Fører av bilen hadde stor fart på parkeringsplassen og rygget rett inn i bilen med kvinnen fanget mellom bilenes bakre støtfangere. Kvinnen som ble påkjørt ser ut til å ha sluppet unna med lettere skader, så langt SA kunne registrere på ulykkesstedet.

- Jeg så han komme i stor fart mot den parkerte bilen, og prøvde å hindre et sammentreff ved å vinke og rope. Jeg tror ikke han hverken hørte eller så meg, for føreren bremset ikke, sier kvinnen til avisen.

- Hvordan gikk det med deg?

- Jeg tror jeg har vært heldig. Bilen bak fikk bakruten knust, så treffet har vært kraftig. For min del gikk det utover beina som jeg fikk i klem. Det venstre kneet har hovnet opp og er smertefullt. Jeg klarte å holde meg til hodet i fallet, sier kvinnen.

Kjørt til sykehuset i Fredrikstad

Politiførstebetjent Stein Olsen forklarer hendelsesforløpet på følgende vis:

- Kvinnen er kjørt til sykehuset i Fredrikstad for en sjekk. Slik vi har vurdert det på stedet er det mistanke om beinbrudd i venstre kne. Fører av bilen har fått førekortet beslaglagt inntil videre og vil bli avhørt i saken.

Så vel politi som ambulanse og brannmannskap rykket ut da de fikk melding om ulykken i 13-tiden.

Artikkeltags