Gå til sidens hovedinnhold

Kolliderte med et tre - omkom

Artikkelen er over 10 år gammel

Føreren av en personbil omkom av skadene vedkommende fikk etter å ha kjørt inn i et tre ved Skjeberg kirke mandag ettermiddag.

Bilføreren fikk behandling av helsepersonell på ulykkesstedet etter singelulykken på riksvei 118, like ved avkjøringen til Skjeberg kirke, tidlig mandag ettermiddag. Politiet fikk melding om ulykken klokka 13.21. Personen var alene i bilen.

Ingen andre kjøretøy involvert

Klokka 14.52 mandag ettermiddag opplyser Sykehuset Østfold at bilføreren døde av skadene etter ulykken. Verken politi eller sykehuset opplyser om det var en mann eller kvinne som omkom i utforkjøringen eller alder på vedkommende.

Politiet på stedet opplyser til sa.no at det ikke var flere kjøretøy involvert i dødsulykken, men hadde like før klokka 14.00 mandag ettermiddag ingen formening om årsaken til utforkjøringen. Etter det sa.no får opplyst fra ulykkesstedet skal det være gode kjøreforhold.

Var bevisstløs

Personbilen kjørte av veien i svingen ved kirken, og kjørte deretter inn i et av trærne like utenfor kirkegården.

Politi, brannvesenet og ambulanser kom raskt til stedet, og operasjonsleder Tommy Antonsen ved Østfold politidistrikt opplyser i en pressemelding ved 14-tiden at føreren av bilen fortsatt er bevisstløs og at vedkommende blir tatt hånd om av helsepersonell.

Ulykken har ikke ført til trafikale problemer på stedet, opplyser politiet.