Les talen i sin helhet

STÅR FOR SINE ORD: - Jeg står inne for alt som står i manuskriptet, og jeg kommer gjerne og holder denne talen for Arbeiderpartiet i Sarpsborg også, sier Per Haakonsen.

STÅR FOR SINE ORD: - Jeg står inne for alt som står i manuskriptet, og jeg kommer gjerne og holder denne talen for Arbeiderpartiet i Sarpsborg også, sier Per Haakonsen. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

SA har nå publisert manuset til talen Per Haakonsen holdt på det åpne møtet i Sarpsborg KrF.

DEL

Haakonsen ønsket selv at SA skulle trykke talen i sin helhet. Vi har nå valgt å publisere den på nett, slik at leserne selv kan lese hele talen og se utsagnene om Utøya og Alexander Kielland-ulykken i den sammenhengen de ble presentert.

HER ER PER HAAKONSENS TALE

Saken om Per Haakonsen tale som ble holdt på et åpent møte i bystyresalen på Sarpsborg rådus sist onsdag ble først presentert i SA i dag og har deretter blitt slått stort opp i de største norske medier. Haakonsen sa fra talerstolen at Utøya-massakren kan være en advarsel fra Gud om noe verre som kan komme dersom ikke Norge og Arbeiderpartiet endrer sin Israel-politikk.

KrF-leder Knut Arild Hareide er blant dem som i dag har tatt avstand fra talen, men leder i Sarpsborg KrF, Inger Marit Sverresen, gjør det ikke.

Også i sosiale medier ble saken heftig debattert mandag. Svært mange kvitret om saken på Twitter og på SAs facebookside var det også mange som kommenterte saken.

Artikkeltags