Maria har drømmehuset

HAR DRØMMEHUSET: Maria Forsbergs hjem på Hevingen er kåret til Norges Drømmebolig 2012.

HAR DRØMMEHUSET: Maria Forsbergs hjem på Hevingen er kåret til Norges Drømmebolig 2012. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Hjemmet til Maria Forsberg på Hevingen er kåret til Norges Drømmebolig 2012.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det er leserne av magasinet BoligDrøm som har kåret huset til familen Forsberg på Hevingen i Sarpsborg til Norges Drømmebolig 2012. Maria bor i huset, som sto ferdig i 2009, sammen med mannen Tommy, som er malermester, og barna Noa (snart 5) og Rosa (18 måneder).

Sammen med rundt 1.000 andre håpefulle boligeiere meldte hun seg på konkurransen. Redaksjonen valgte så ut 10 finalister, som leserne siden 1. februar har kunnet stemme på.

Til slutt gikk Marias hus av med seieren. Faktisk fikk hennes hjem over 40 prosent av stemmene. Men det var nære på at hun ikke ble med i konkurransen i det hele tatt.

- Jeg har alltid har vært interessert i interiør. Men ikke før nå har jeg følt at huset har vært ferdig nok til at jeg kunne melde meg på en slik konkurranse. Jeg var faktisk den aller siste som meldte meg på. Jeg bråbestemte meg, tok noen bilder og leverte dem inn fem minutter før midnatt den dagen påmeldingsfristen gikk ut, sier Forsberg til lokalavisen.

Vinneren av Norges Drømmebolig 2012 er utdannet blomsterdekoratør, men er nå hjemmeværende. Mye tid går med på prosjekter i det egenbygde huset og den tilhørende hagen, forteller hun til magasinet BoligDrøm. Maria beskriver interiørstilen sin som en kombinasjon av klassisk nostalgi og moderne stramhet. Hun blogger om hus, interiør og familieliv på Marias verden.

Interiørbloggeren forteller til sa.no at hun ble veldig overrasket da hun vant førstepremien, som blant annet var et gavekort på 25.000 kroner i forretningen House of Oslo.

- Jeg skal bruke premien på en Kitchen Aid kjøkkenmaskin. Det har jeg ønsket meg lenge, og de er veldig dyre. Også trenger vi en ny sofa, sier den glade vinneren.

I maiutgaven av magasinet BoligDrøm kan du lese om det fine huset på Hevingen og se flere bilder derfra.

  • Send dine gratulasjoner i kommentarfeltet nedenfor!

Artikkeltags