Mer svindel i nabobyen

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Blomsterselgerne som har opptrådd flere ganger i Sarpsborg den siste uken, har i dag svindlet beboere i trygde- og omsorgsboliger i Fredrikstad.

DEL

Det har flere ganger den siste uken vært rapportert om personer av rumensk opprinnelse som utgir seg for å selge roser i distriktet.

I dag har de igjen vært i sving - denne gangen ved trygde- og omsorgsboliger i Borge i Fredrikstad.

Her har en av beboerne blitt lurt til å betale 1500 kroner for en bukett med ti mer eller mindre visne roser. Forholdet har blitt anmeldt.

I helgen ble det meldt om en bil stående ved siden av E6 med tilsynelatende motorstopp, hvor personene i bilen forsøkte å svindle de som stoppet for å hjelpe. Da frarådet politiet bilister mot å stoppe, og med anmodning om å heller ringe politiet.

I går gikk politiet ut med nok en advarsel mot disse personene, etter enda et nytt tilfelle av svindel. En beboer på en institusjon for psykisk utviklingshemmede her i byen, ble frastjålet 500 kroner.

Nå har de altså vært på ferde igjen. Politiet understreker at det ikke har vært snakk om bruk av vold eller trusler, men at oppførselen til svindlerne blir oppfattet som pågående og ubehagelig.

Artikkeltags