Obduksjonsrapport i ettermiddag

FUNNET DØD: En mann i 40-årene ble i dag tidlig funnet død i en leilighet på Borgenhaugen. Politiet har satt i gang full etterforskning.

FUNNET DØD: En mann i 40-årene ble i dag tidlig funnet død i en leilighet på Borgenhaugen. Politiet har satt i gang full etterforskning. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Kriminalteknikere undersøkte mandag kveld en leilighet på Borgenhaugen, der en mann i 40-årene ble funnet død samme morgen.

Østfold politidistrikt sier i en pressemelding tirsdag morgen at status i saken er uendret, og dødsfallet etterforskes fortsatt som mistenkelig.

Avdøde er en norsk mann i 40-årene. Etter det SA kjenner til leide han en leilighet i bolighuset der han ble funnet død mandag. Mannes pårørende er varslet.

Det er igangsatt taktisk etterforsking for å nærmere bringe på det rene hva som har skjedd i forbindelse med dødsfallet.

- Avdøde vil bli obdusert tirsdag formiddag, og politiet venter en foreløpig obduksjonsrapport i løpet av ettermiddagen, sier politiinspektør Tommy Brøske ved Felles kriminalenhet i Østfold politidistrikt pressemeldingen.

Politiet er i gang med å avhøre vitner. Elles ønsker politiet ikke å gi ytterligere opplysninger eller kommentarer før den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger i ettermiddag.

Artikkeltags