Det har vært en grei uke på jobben for kjendismegler Miguel Vivot Sørholt. Da han solgte hytta på Søndre Karlsøy for oppimot prisantydningen, var det ifølge ham selv den tredje eiendommen på en uke han solgte i priskategorien rundt 20 millioner kroner.

Prisrekord

I likhet med de to andre eiendommene, oppnådde hytta i Skjeberg prisrekord for sitt område. Men Sørholt vil ikke kommentere den eksakte salgssummen.

- Prisen ligger på rundt taksten, så nær som det er mulig å komme, kan du si. Men alle er fornøyde, sier han til sa.no.

Hytta, som ligger flott plassert helt sør på Søndre Karlsøy, havnet i mediene tidligere i år da det ble klart at det er den enkelteiendommen i Sarpsborg der eieren må ut med mest i eiendomsskatt etter omleggingen av denne skatten.

Over 1.000 kroner i måneden må den nye eieren ut med i skatt til kommunen.

LES OGSÅ: Eiendomsskatt: 13.466 kroner

LES OGSÅ: Vil ha 17 millioner for høyt skattet hytte

Det er likevel ikke sikkert det blir en veldig tung bør å bære for den ferske hytteeieren, hytteprisen tatt i betraktning. Eiendomsmegleren vil likevel ikke kommentere hvem det er som har kjøpt hytta.

200 kvadratmeter

- Jeg er blitt bedt om ikke å kommentere navn, sier Sørholt, men bekrefter at det var flere interessenter på hytta, som ble solgt like etter visningen i pinsehelga.

Den tidligere eieren kjøpte den gamle hytta på stedet i 1994, rev denne og bygde sitt nye, lekre landsted i 1996. Hytta ligger innerst i en blindvei, er rundt 200 kvadratmeter stor med 14 sengeplasser, har en god brygge og svært gode solforhold.

- Samtidig ligger den nesten på Hvaler, poengterer Miguel Vivot Sørholt.