Antakelig har du ikke hørt om Caroline Jönsson. Men det er ikke umulig du har hørt henne synge. Spesielt hvis du følger med på den svenske Melodifestivalen. Artisten og danseren fra Helsingborg har de to siste sesongene vært fast korist i showet.

LES OGSÅ: Innleder sommerferien i Kulås

Les mer om Caroline Jönsson her! (sa.no er ikke ansvarlig for eksterne lenker)

Frank Wisur, som er mannen bak "Sommaren är kort"-showet, har fulgt Caroline Jönsson siden delfinalene i den svenske Melodifestivalen i vinter. I vår har han vært og sett Jönsson to ganger i showet "Lena + Orup" - med Lena Phillipson og Orup - i Göteborg.

- Hun har en lang merittliste og har blant annet spilt med Robert Wells, sier Frank Wisur til SA. Dermed viste det seg at han og sangerkona Vigdis har flere felles bekjente med Jönsson.

- Det føltes veldig riktig å spørre henne om hun ville være med, og vi er kjempefornøyd med at hun sa ja. Sverige er en stormakt innenfor musikk og derfor er det ikke en selvfølge at artister på dette nivået verken kan eller vil dra til Norge for å spille i det vi fortsatt må kalle et lokalt show, sier Wisur.

Se Caroline Jönsson opptre i den norske Grand Prix-finalen i klippet under! (Saken fortsetter under klippet)

Selv er den svenske artisten glad for at hun har fått muligheten til å spille i Norge. Hun har vært her før, da som korist for blant andre Carola. I "Sommaren är kort" - som spilles i Kulås 20. juni - får hun en hovedrolle ved siden av Vigdis Wisur og Stian Joneid.

- Det blir "jätteroligt". Showet har et bra konsept og jeg har hatt møter med Frank og Vigdis som er så dyktige og "gulliga", sier Jönsson til SA.

Svenskens inntreden i showet, som kommer på grunn av at Eirikur Hauksson skal spille med Ken Hensley til sommeren, gjør at Frank Wisur kommer til å endre noe på repertoaret. Men fortsatt blir det musikk som folket har god kjennskap til, lover han.

Og leende legger han til:

- Dessuten synger hun mye bedre svensk enn Eirikur Hauksson!