Tre slagsmål i natt

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

I løpet av en drøy halvtime natt til fredag, måtte politiet i Østfold rykke ut til hele tre slagsmål. Rett etter klokken 02.00 fikk de melding om at to menn hadde havnet i slagsmål ved en pub i sentrum i Sarpsborg. Det fremstod som uklart hvem som gjorde hva, men en anmeldelse vurderes i ettertid, opplyser operasjonsleder Bjørge Haugen i Østfold politidistrikt.

Få minutter tidligere hadde politiet fått melding om en annen slåsskamp, denne gang i Moss. To menn hadde havnet i slagsmål inne på et utested i Moss sentrum. Ifølge Hauge kranglet de om en kvinnes gunst. Politiet fikk roet ned situasjonen, og ingen fikk skader.

Ved 02.35-tiden kom det inn en melding om nok et slagsmål. Dette foregikk ved en bensinstasjon i Fredrikstad sentrum. Tre menn ble anmeldt for ordensforstyrrelse og ble bortvist fra Fredrikstad sentrum, opplyser operasjonslederen.

Ellers er disse hendelsene hentet fra politiets logg denne natten:

Sarpsborg, klokken 01.50: En 20 år gammel mann ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand ved Solli. Førerkortet hans ble beslaglagt.

Sarpsborg, klokken 02.00: Politiet blir gjort oppmerksom på at det i løpet av natten er knust en rute på en bil som stod parkert i sentrum.

Halden, klokken 02.45: En mann midt i 30-årene ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i sentrum . Førerkortet hans ble beslaglagt.

Artikkeltags