Trond fikk bli i Big Brother-huset

Artikkelen er over 19 år gammel

Dan og Marit Meland fra Sarpsborg sto utenfor Big Brother-huset og ventet på at sønnen Trond Syversen skulle bli stemt ut i går kveld. Men tv-seerne ville noe annet, og Trond får bli i minst to uker til.

DEL
Foreldrene hadde tatt turen til Oslo, slik at de kunne gi eldstesønnen en varm mottagelse hvis han måtte forlate huset. For det var tippet på forhånd at 35-åringen skulle ut som andre deltager i Big Brother. Mamma Marit la heller ikke skjul på overfor Arve Juritzen i gårsdagens direktesending at hun helst ville at sønnen skulle bli stemt ut. Pappa Dan kunne imidlertid tenke seg å følge sønnen videre i konkurransen. Men også han trodde på forhånd at Trond måtte forlate huset. Totalt fire deltagere var nominert til hjemsendelse i går.
Trond Syversen har vært nødt til å tåle en del kritikk og baksnakking fra de andre beboerne i huset, etter at han på en fest uttalte at ingen i Big Brother-huset var vennene hans. Men seerne var ikke enige i deltagernes kritikk. De ville i stedet at Rebekka skulle forlate Big Brother i går kveld.

Lettet
Trond ble tydelig lettet over resultatet, og da han så kameratene fra Sarpsborg vente utenfor Big Brother-huset, nærmest hylte han av glede. Det var dagens store opptur for 35-åringen.
- Til alle dere som har stemt på meg, nå må dere holde ut med meg i minst 14 dager til, uttalte Trond Syversen på direkten i går kveld.

Artikkeltags